06-51686912
|
info@rovink.nl

Over ons

Rovink indoor renovatie en verbouw. Een veelzijdig eenmansbedrijf. De voordelen zijn legio. Door mijn jaren lange ervaring in alle facetten van de bouw, zowel in het leidinggeven van kleine en grote projecten als het uitvoeren van de werkzaamheden zelf, beschik ik over de nodige Know How om allerlei soorten verbouwingen en onderhoud uit te voeren.

De wijze waarop ik nu werk is zeer prettig voor de meeste mensen. 1 man voor alles. Dat wil zeggen dat ik zelf beschik over alle middelen om volledig alleen bij u thuis de werkzaamheden uit te voeren. Geen 3, 4 of 5 verschillende mensen in je huis waardoor u, veelal gedwongen door de situatie, als uitvoerder gaat functioneren en in allerlei lastig discussies terecht komt. Ook kan niemand een ander de schuld geven.

Zo doe ik hele verbouwingen alleen, badkamers alleen, toilet alleen, timmeren, tegelzetten, kitten, slopen, stukadoren kortom alles alleen. Uiteraard zijn er wel onderdelen die je niet kan of mag uitvoeren in je eentje. Hiervoor zal er dan hulp of dergelijke moeten komen. Soms bent U dat zelf en soms komt er dan een ander. Als er een ander komt dan is dat goed geregeld en ben ik er in principe altijd bij.

Dit is in het kort mijn werkwijze, waardoor u ook met een gerust hart kan gaan werken en kost het geen extra vrije dagen. Die anders opgenomen moeten worden omdat u graag een oogje in het zeil houd. Dan zijn dus de eerste kosten al bespaart!!!